Export popredných slovenských firiem. 6 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Borovský, Juraj
Generálny riaditeľ a.s. Chirana-Prema v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Prezentácia nosných slovenských podnikov v cykle kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.