Foreign Trade and the Slovak Economy Structure - Outrata, Richard
Vývojové trendy zahraničného obchodu v období ekonomickej transformácie. Preorientovanie vývozu z hľadiska teritoriálnej štruktúry na vyspelé západné trhy a na trh EÚ. Pokles obchodu s ČR. Vývoj komoditnej štruktúry zahraničného obchodu v nadväznosti na štruktúru ekonomiky, najmä priemyslu. Analýza konkurencieschopnosti slovenského priemyslu.