Stredoeurópska dohoda o voľnom obchode uzatvorená medzi Českou republikou, Maďarskou republikou, Poľskou republikou a Slovenskou republikou - Adamiš, M.
Znenie dohody pripravené podľa originálnych dokumentov Ministerstva hospodárstva SR. Pokračovanie v budúcom čísle.