Teritoriální informace: Švédsko, Izrael
Nové ekonomické opatrenia vo Švédsku. Zmeny v právnych normách. Účtovníctvo, dane. Sociálne zabezpečenie. Pripravované opatrenia vo Švédsku pre ďalšie obdobie. Hospodárske vzťahy ČR a Švédska. Nové diaľnice v Izraeli.