Vývozci i dovozci předpokládají ještě větší obtíže Zahraniční obchod na přelomu 1995/1996 - Petrásková, V.
Pasívum obchodnej bilancie, ktoré sa dosiahlo v r. 1995. Vývoj salda obchodnej bilancie za jednotlivé mesiace. Celoročná dynamika vývozu dosiahla iba tretinu dynamiky dovozu. Problémy českých dovozcov a vývozcov.