Zahraniční obchod v roce 1995. 3 - Straka, M.
Harmonizovaný systém popisu a kódovania tovaru (položky colného sadzobníka), podľa ktorého sa triedi tovar vo vývoze a dovoze. Iné členenie tovaru - z hľadiska použitia dovážaných produktov alebo z hľadiska stupňa spracovania vyvážaného a dovážaného tovaru.