Empirický model stanovení přílivu zahraničního kapitálu pro privatizaci státních podniků - Turgay, T.
V posledných desiatich rokoch je jednou zo základných povinností vlády sústrediť sa na privatizáciu štátnych podnikov. Stanovenie pravidiel a nariadení na uskutočnenie privatizácie a príliv zahraničného kapitálu. Základy fungovania empirického modelu. Simulácia modelu (príklad).