Role přímých zahraničních investic v zemích střední a východní Evropy - Vannini, S.
Napriek trvale narastajúcemu objemu priamych zahraničných investícií do krajín strednej a východnej Európy existuje stále rozdiel medzi investovanými objemami a skutočnými potrebami jednotlivých ekonomík. Použitie Cournotovho modelu duopolu. Podnety pre praktickú politiku Európskej únie.