Stratégia prechodu na jednotnú menu v rámci Európskej únie. 2 - Sipko, Juraj
Platobné systémy. Maloobchod. Pohraničné aspekty. Finančné trhy. Verejná administratíva. Podniky. Hotovostné prostriedky. Predaj, marketing, administratíva a informačné systémy. Spotrebitelia. Právny rámec pre ECU.