Stratégia prechodu na jednotnú menu v rámci Európskej únie. 3 - Sipko, Juraj
Zavedenie ECU. Legislatívna činnosť. Stratégia komunikovania v procese prechodu na jednotnú menu. Jednotlivé etapy prechodu na európsku menu. Operatívne závery.