Aké budú v budúcnosti vzťahy ČR s Európskou úniou Príloha Hospodárskych novín
Dôsledky rozšírenia Európskej únie pre Českú republiku z hľadiska štruktúrnych zmien a z hľadiska dynamických efektov. Vývoj priemyselnej výroby, indexu výroby elektriny, plynu, vody a v stavebníctve. Vývoj tvorby HDP a objemu maloobchodného predaja. Monitor hospodárskeho vývoja ČR.