Jednotný vnitřní trh Na cestě k Evropské unii. 8 - Urban, Luděk
Z histórie snahy EHS vytvoriť vnútorný a plne integrovaný európsky trh. Program dobudovania vnútorného trhu ohraničený dátumom 1992. Opatrenia a kroky smerujúce k dobudovaniu jednotného vnútorného trhu. Jednotný vnútorný trh a pridružené krajiny. Príprava týchto krajín na jednotný vnútorný trh pred vstupom do EÚ - Biela kniha (prehľad legislatívy EÚ vzťahujúci sa na vnútorný trh).