Nad kontroverznými paragrafmi novely Trestného zákona - Cuper, J.
Z brainstormingu k novele Trestného zákona na XVI. riadnom zhromaždení HNclubu. Úvodné expozé poslanca NR SR J. Cupera k novele schválenej parlamentom 26. 3. 1996. Účastníci diskusie: bývalý predseda Ústavného súdu E. Valko, generálny riaditeľ COMPEL, a. s. Martin P. Čatloš, predstaviteľ American Appraisal Associates v ČR a SR V. Chovald, predseda OZ KOVO E. Machyna, generálny sekretár HNclubu A. F. Zvrškovec a prezident SIPOX Holding J. Majský.