Zmluva o kúpe prenajatej veci a leasing - Mamojka, Mojmír
Zmluvy o kúpe prenajatej veci. Využívanie leasingu v obchodnom styku. Nadobúdanie investícií prostredníctvom leasingu. Operatívny leasing. Špecifické druhy leasingových operácií v súvislosti s cenou. Hlavné znaky leasingu.