Zo Správy a vybavovaní sťažností, oznámení, podnetov a petícií na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR a ním riadených organizáciách v roku 1995 - Šmihla, M.
Správa o vybavovaní podaní na sekcii kontroly MPSVR SR, ktorá vedie ústrednú evidenciu sťažností a petícií. Počty sťažností, podaní a podnetov podaných na MPSVR SR v roku 1995. Opodstatnenosť sťažností. Orgány a organizácie, proti ktorým smerovali sťažnosti. Sťažnosti na podnikateľské subjekty. Sťažnosti smerujúce na Sociálnu poisťovňu. Sťažnosti na úrady práce. Počty oznámení. Poznatky vyplývajúce z podaných sťažností. Úroveň vybavovania oznámení, podnetov a petícií.