Smlouva o zprostředkování - Marek, K.
Podmienky uzavretia zmluvy o sprostredkovaní. Povinnosti a práva sprostredkovateľa vyplývajúce zo zmluvy. Nárok na províziu. Ručenie za tretiu osobu. Zánik zmluvy o sprostredkovaní.