Zákon o verejnom obstarávaní
Zákon NR SR z 21. marca 1996, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č.263/1993 Z.z. o verejnom obstarávaní tovarov, služieb a verejných prác (Zákon o verejnom obstarávaní) v znení zákona NR SR č.81/1994 Z.z.