Poskytování a zdaňování náhrad cestovních výdajů při školení a studiu - Salačová, M.
Problematika poskytovania a zdaňovania náhrad cestovných výdajov poskytovaných zamestnancom ich zamestnávateľmi v súvislosti s účasťou na školení, štúdiu na základe zákonníka práce. Výklad k niektorým problematickým ustanoveniam zákona č.126/1994 Sb. a vyhlášky MŠ č.140/1968 Sb. o pracovných úľavách a hospodárskom zabezpečení študujúcich pri zamestnaní v znení neskorších predpisov.