Výpoveď zamestnávateľa pri organizačných zmenách - Barancová, Helena
Výpovedné dôvody zo strany zamestnávateľa, v praxi nazývané organizačné výpovedné dôvody. Výpovedné dôvody podľa Zákonníka práce - zrušenie zamestnávateľa, zrušenie časti zamestnávateľa, premiestnenie zamestnávateľa, premiestnenie časti zamestnávateľa, širokokoncipovaný výpovedný dôvod. Dĺžka výpovednej lehoty, problematika odstupného.