Moderná obec a mesto - Sýkora, M.
Z obsahu prílohy: VI. snem Združenia miest a obcí Slovenska, Bratislava (16. a 17. apríla 1996). Zvýšený hlas argumentom silu nepridá. Stručný náčrt histórie. Zo stanov ZMOS. Princípy územného a správneho členenia podľa Združenia miest a obcí SR. Európska charta miestnej samosprávy.