Radca spotrebiteľa - Tokárová, L.
Z obsahu prílohy: Dobrý obchodník chce v prvom rade predať. Komfort spojený s prirodzenosťou. Prehliadka tašky je zakázaná. Niet šance na kúpu šialenstva. Odevný priemysel vo výpredaji. Pôvodné strihy s novými materiálmi. Aj elektrina je tovar. Potraviny v marci nezdraželi.