Poistenie.
Z obsahu: Na Slovensku sa očakáva zvýšený záujem o poistenie zodpovednostných rizík. Poisťovníctvo sa stáva významným odvetvím českej ekonomiky. Poistné produkty na slovenskom poistnom trhu. Ponuka poistení poisťovne Otčina. J. Ježdík charakterizuje Českú pojišťovnu. Očakáva sa vznik slovenskej eximbanky. Slovensko smeruje k založeniu svojho jadrového poolu. Odliv poistencov zo Všeobecnej zdravotnej poisťovne.