Slovenská poisťovňa vlani s vyšším prijatým poistným, ale s nižším ziskom - Hajko, J.
Hospodárske ukazovatele Slovenskej poisťovne, a.s. v r. 1992-1995. Nominálne zvýšenie sumy prijatého poistného. Výsledky v r. 1995 boli priaznivé. Náklady na poistné plnenie v r. 1995. Nové personálne zmeny v Slovenskej poisťovni, a.s.