Viac o českom poisťovníctve - Drugdová, Barbora
V rámci sprievodného programu na FIBEXE '96 (Medzinárodný finančný a investičný veľtrh, Brno, Česká Republika) sa uskutočnil odborný seminár - Poisťovníctvo. Konal sa v dvoch blokoch: 1. Životné a dôchodkové poistenie - významná súčasť sociálneho zabezpečenia v ČR, 2. Problematika poistenia priemyslu a podnikateľov v ČR. Aktívna účasť pracovníkov Národohospodárskej fakulty - Katedry peňažníctva Ekonomickej univerzity v Bratislave na tomto seminári.