Doplnkové dôchodkové poistenie sa zatiaľ vzťahuje iba na zamestnancov - Suďa, P.
Zákon o doplnkovom dôchodkovom poistení nadobudne účinnosť 1.7.1996. Dôchodkové poistenie sa skladá zo základného, doplnkového a individuálneho poistenia. Význam doplnkového dôchodkového poistenia. Systém poistného vzťahu. Dôchodky vyplývajúce z doplnkového dôchodkového poistenia. Z tohto poistenia sú vylúčení zamestnanci rozpočtových a príspevkových organizácií a samostatne zárobkovo činné osoby.