Doplnkové dôchodkové poistenie - nová forma zvýšenia dôchodkových príjmov zamestnancov - Bálintová, Renáta
Riešenie doplnkového dôchodkového poistenia osobitným spôsobom pre jednotlivé skupiny ekonomicky aktívneho obyvateľstva. Zákon o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov vytvára právne predpoklady pre vznik a rozvoj doplnkového dôchodkového poistenia zamestnancov avšak len v súkromnej sfére. Princíp dobrovoľnosti doplnkového dôchodkového poistenia v súvislosti s rozhodnutím zamestnávateľov a zamestnancov. Podmienky zriadenia doplnkovej dôchodkovej poisťovne.