Školy, vzdelávanie a peniaze. 1 - Straka, P.
Základné požiadavky, ktoré by mal spĺňať efektívny systém financovania školstva. Ďalšie požiadavky na nový systém financovania školstva SR. Trhové podmienky aj v školách. Stabilita financovania.