Školy, vzdelávanie a peniaze. 4 - Straka, P.
Pokračovanie seriálu o efektívnom systéme financovania školských zariadení. Možné úpravy daňových pravidiel - formy odštátnenia. Škola ako nezisková právnická osoba. Rozpočty pre školské správy.