Cieľ: znižovanie mernej spotreby. Bez dotácií, ale s dotáciami - Melichárková, A.
Fakty a čísla o najväčšom producentovi elektrickej energie na Slovensku - o akciovej spoločnosti Slovenské elektrárne, ktorá vznikla r. 1994. Zabezpečenie dodávok energie. Spotreba elektrickej energie. Obchod s teplom. Investičná výstavba. Polemika o cene energie - dôsledok zdraženia vstupov do odvetvia. Ceny elektriny pre priemysel a pre domácnosti. Vývoj cien elektriny. Cenníky a sadzby.