Rádioaktívny odpad - problém nielen ekonomický, ale aj morálny - Rabayová, Z.
Problém uskladňovania rádioaktívneho odpadu. Pochybnosti o bezpečnosti mochovského regionálneho úložiska rádioaktívneho odpadu. Kvalita bezpečnostného systému je príčinou výhrad proti bohunickej jadrovej elektrárni V1. Na dôsledky černobyľskej havárie sú rozdielne názory. Charakteristika jadrových elektrární. Výroba jadrovej energie vo svete.