Etikety na jednotkách přepravního a obchodního balení - Lukešová, Jana
V mnohých prípadoch je označovanie zahraničného tovaru odlišné od domáceho. Okrem manipulačných a ekologických značiek sú na prepravných obaloch umiestňované etikety, ktoré obsahujú číselné informácie a údaje zakódované do čiarových kódov. Rozdiely medzi popisom a štruktúrou etikiet. Význam systému kódovania podľa štandardov EAN.