Jak volit obal pro své výrobky - Kupová, R.
Základná funkcia obalu v obchode. Manipulačná, ochranná a informačná funkcia obalov. Základné druhy obalov: prepravný obal, obchodný obal, spotrebiteľský obal. Vplyvy pôsobiace na balenie.