Obal jako služba zákazníkovi - Čurda, D.
Obal je nositeľom dôležitých informácií pre zákazníka. Vizuálno-komunikačná funkcia obalu. Vlastnosti obalov. Obalová technika ako súčasť logistiky. Obalový design. Ekologické a ergonomické požiadavky na obal.