Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. marca 1996 o cenách špeciálnej techniky
Pravidlá dohodovania cien, uplatňovania regulácie cien a kontroly cien výrobkov, výkonov, nákupu licencií, služieb a prác realizovaných v rámci výskumu, vývoja, výroby a opráv výrobkov zbrojnej povahy ("zbrojný tovar").