Aká kvalitná voda nám kvapká zo strechy? - Majkútová, A.
Riadenie a význam vodného hospodárstva na Slovensku. Úvaha o jedinečnosti a dôležitosti vody pri príležitosti nedávneho Svetového dňa vody. Špecifické vodné pomery na Slovensku. Verejné vodovody niekde vzácnosťou. Nevyhovujúce obecné studne. Kontroly a ocenenie kvality vody.