Voda si žiada dobrých hospodárov - Baco, P.
Minister pôdohospodárstva SR Peter Baco o novej koncepcii vodohospodárskej politiky. Transformácia vodovodov a kanalizácií. Cenové relácie v zásobovaní obyvateľstva vodou. Financovanie vodného hospodárstva.