Motoristický boom na Slovensku pokračuje
Odstránenie colných sadzieb a obmedzenie dovozných prirážok na automobily vyvolali v r. 1995 oživenie predaja osobných automobilov v SR. Dobré postavenie Škody. Úspech juhokórejských automobiliek. Najúspešnejšie výrobky jednotlivých automobiliek. Štatistické údaje - predaj osobných automobilov v SR a predaj osobných automobilov v SR podľa typových radov.