Integračný proces lesníctva - Petrášová, V.
Výhody a nevýhody integračného procesu do Európskej únie pre lesníctvo. Rastúci význam verejnoprospešných funkcií lesov. Harmonizácia legislatívnych predpisov. Špeciálne pracoviská pre lesníctvo na úrovni EÚ. Podporné opatrenia. Potreba využiť fondy EÚ.