Koželužne Bošany sú zatiaľ v strate - Bačišin, Vladimír
História podniku Koželužne Bošany. Hospodárske výsledky firmy. Technologická úroveň. Ekonomická úroveň k 31.12.1995. Súčasné módne smery a situácia na svetovom trhu. Komparatívne výhody a konkurenčný boj.