Medzinárodné podnikanie - Gonda, Vladimír
Recenzovaná publikácia - Baláž, P. a kol.: Medzinárodné podnikanie (Bratislava, Sprint 1995. 487 s.) je výsledkom viacročnej výskumnej a pedagogickej činnosti kolektívu autorov. Problematika reprezentuje novú, rozvíjajúcu sa disciplínu medzinárodnej ekonómie. Charakteristika dvadsiatich kapitol publikácie.