Program spin-off
Medzi ôsmimi programami podpory malého a stredného podnikania, ktoré schválila vláda SR bol aj podporný program na realizáciu metódy Spin-off. Pod týmto názvom sa rozumie zakladanie malých a stredných podnikov vyčlenením nestrategických činností z veľkých štátnych i privatizovaných podnikov. Podpísanie Dohody o postupe pri uplatňovaní podporného programu so zástupcami MH SR, MPSVR SR a Fondu zamestnanosti.