Revitalizácia prináša nové trhy - Sotník, Alexander
Spoločenské a ekonomické zmeny v podniku Tesla, a.s. Liptovský Hrádok po rozdelení ČSFR. Manažment. Výrobná stratégia. Plány, predpoklady a stratégie do budúcnosti.