Tradícia a súčasnosť oslovili - Seewaldová, A.
História firmy Kabát. Rozhovor časopisu Profit s K. Kabátom, synom generálneho riaditeľa firmy. Vzťahy s prvovýrobcami. Orientácia firmy na trhu. Riadenie kvality. Ocenenia výrobkov. Vývoz do zahraničia.