Zásady Slovenskej záručnej banky na podporu malých a stredných podnikov formou preberania záruk vo vybraných regiónoch
Z obsahu: Všeobecné obchodné podmienky Slovenskej záručnej banky, š.p.ú. na podporu podnikania formou preberania protizáruk za zahraničné úvery. Zásady SZB na podporu malých a stredných podnikov formou preberania záruk za tuzemský finančný leasing.