Ako analyzovať hospodársky výsledok - Šnircová, Jana, 1971-
Kvalitatívny ukazovateľ o podnikovej činnosti - hospodársky výsledok. Postup analýzy štruktúry hospodárskeho výsledku. Výkaz ziskov a strát. Základné informácie o štruktúre hospodárskeho výsledku. Rozhodujúce faktory, ktoré ovplyvňujú výšku zisku určitého typu výrobku. Rovnica výrobkového zisku. Výpočet nulového resp. kritického bodu.