Projektový manažment - nedocenená disciplína, ktorá umožňuje urýchliť inovačnú činnosť - Majtán, Miroslav
Projektový manažment je spôsob riadenia podniku, ktorý sa sústreďuje na úlohy s presne vymedzeným cieľom a termínom ukončenia. Projektový manažment na Slovensku. Fázový priebeh projektu. Softwarové produkty na podporu projektového manažmentu. Organizácia projektu. Formy projektového manažmentu.