Súhrnné hodnotenie finančno-ekonomickej situácie firmy a predikcia jej finančnej budúcnosti - Zalai, Karol
Metódy bodového hodnotenia. Metódy založené na aplikácii metód matematickej štatistiky. Predikcia finančnej budúcnosti analyzovanej firmy. Altmanov index finančného zdravia. Index bonity.