Tři pohledy na profesi manažera - Matoušek, Jiří
Spoločné črty profesie manažéra. Ázijské a americké poňatie manažmentu. České manažérske prostredie. Profesný rast - nekonečný proces sebavzdelávania manažérov. Kreatívne myslenie manažéra.