Projekt výstavby diaľnic - Mikolaj, J.
Na 14. schôdzi NR SR bol schválený zákon o niektorých opatreniach na urýchlenie prípravy výstavby diaľnic. Tento projekt predpokladá vybudovať 491 km nových diaľnic do roku 2005. Tri časové horizonty výstavby. Vplyv na životné prostredie. Legislatívne zabezpečenie. Materiálne a výkonové zabezpečenie projektu. Organizácia riadenia výstavby diaľnice. Model financovania. Kontrolný systém výstavby.