Železniční doprava - Šubert, M.
Ekonomická situácia v železničnej doprave ČR. Zmena funkcie dopravnej sústavy so vznikom samostatnej Českej republiky. Význam medzinárodnej dopravy. Dopravné koridory smerované cez územie ČR. Ponuka služieb ČD-CARGO. Medzinárodná preprava. Jednotné právne predpisy pre zmluvu o medzinárodnej preprave (CIM). Vnútroštátne predpisy a doklady. Vozové zásielky.